• img portadath1

BENVINGUT NADAL!

Escrit per Primaria on . Posted in Activitats primària

Divendres 22 vam celebrar la festa de Nadal, on l'alumnat de l'escoleta 2-3, tota Primària i quart de l'ESO ens vam demostrar tot el treball fet aquestes darreres setmanes d'assajos. 

Van començar els alumnes d'infantil amb la nadala "Mi burrito sabanero", continuàrem l'alumnat més menut del centre amb les seues panderetes i la nadala "Bon dia Maria".

Primer de primària van cantar i ballar la cançó "Axús Jesús"; segon va versionar la mítica cançó "Obladí Obladà" dels Beatles. Tercer va continuar amb "Oh Maria" versionant "Mamma Mia" de ABBA. Quart va deleitar-nos amb "Navidad es siempre dar" i el seu missatge de Pau i amistat. Cinquè va començar la seua actuació amb un fragment en flauta dolça i va continuar cantant la versió "Let it snow" de Michael Bubblé. Per a acabar amb primària, sisè va versionar la coneguda cançó d'aquest estiu "Toc Toc" de Macaco la qual van canviar la lletra per a convertir-la en la nadala "Fum Fum".

Finalment, i per a acabar la festa de Nadal l'alumnat de quart de l'ESO va voler acomiadar-se de el seu últim Nadal a l'escola amb la Nadala "Feliz Navidad te deseo cantando" i que ens aprofita per a desitjar-vos un Bon Nadal i agrair-vos la vostra participació i rebuda de les nadales.

Moltes gràcies i Bon Nadal,

GALERIA FOTOS