• img portadath1

TECHNOLOGY SHOW

Escrit per secundaria on . Posted in Activitats secundària

Els alumnes de 2n d’ESO del Illes Columbretes van fer l’exposició dels treballs de tecnologia de la primera avaluació. Consistia en l’elaboració d’unes rampes de “caniques” que els alumnes havien de presentar davant de la classe.

Per tal de fer-ho d’una manera més divertida van simular un concurs de la televisió on un alumne representava el paper de presentador. Aquest any els alumnes elegiren a la nostra companya Salma per tal de representar el paper de presentadora i el títol escollit va ser "technology show". La presentadora anava introduint a cada grup i seguidament els membres de cada equip exposaven com havien realitzat aquest treball i el posaven en funcionament.

Poguérem observar com les “caniques” recorrien les diferents parts de cada circuit. Els materials principals per a elaborar aquests treballs eren el paper i el cartró, tot i que el treball fomentava la imaginació i la creativitat de l’alumnat. Una vegada presentats tots els treballs cada alumne votava de manera objectiva el millor treball.

Cal dir que els treballs estaven plens d’originalitat i l’experiència molt distreta i divertida.

Vore galeria fotogràfica