• img portadath1

Germandat de la Pietat

La Germandat de la Pietat està formada per antics alumnes del col·legi dels frares que ajuden a dignificar els actes de la Setmana Santa en la Passió, Mort i Resurrecció de Nostre Senyor Jesucrist, ajudant a celebrar la fe, a viure i anunciar l'Evangeli

FESTA NIÑO JESÚS DE PRAGA

Escrit per cofradia on . Posted in Cofradia

El proper diumenge 9 de juny, coincidint amb la solemnitat de Pentecostés, l'Església dels Carmelites celebra la festa del Niño Jesús de Praga del col·legi. Els xiquets i xiquetes que han rebut la primera comunió, junt amb els seus familiars, amics i tots aquells alumnes que vullguen, poden participar d'esta festa religiosa, que és entranyable per als qui ens hem format i educat entre estos murs. El Niño Jesús de Praga era el titular del col·legi i la festa patronal l'Ascenció.

El primer nom que va rebre el centre educatiu va ser Col·legi Niño Jesús de Praga dels Pares Carmelites, fundat l'any 1921. També l'antic saló d'actes va ser nomenat com saló d'actes Niño Jesús de Praga i va ser inaugurat el 18 d'abril de 1929. Més tard la comunitat religiosa de frares el va vendre i va passar a denominar-se Teatre Casares i Teatre Principal fins a la seua total demolició l'any 1992. Hui un bloc d'edificis ocupa el seu lloc.

Es bo recordar estes dades per a estimar més la història del nostre centre, l'església i el convent i també fer-nos partíceps de les festes, actes i activitats que col·laboren amb nosaltres els frares per a seguir la línia educativa del centre fomentant la convivència cristiana.

 

FOT 10