• img portada1
  • img portada2
  • img portada3
  • img portada4
  • Illes Columbretes.

    Burriana.
  • Illes Columbretes.

    Infantil,Primària, ESO.
  • Illes Columbretes

    Burriana.
  • Illes Columbretes.

    Infantil,Primària, ESO.

 

 mod pastoral

 mod erasmusPROJECTES

 

mod calendari

Calendari.

 

 

 

micro1 RÀDIO.

 

Cuento de Cuaresma

El año pasado por estas fechas compuse un cuento, que los jovenes representaron el miércoles de Ceniza.

Os lo copio por si os sirve.

Fr. Juanjo

Había una vez un joven llamado Pedro, que vivía en una familia de labradores. En esta familia, había una curiosa tradición. Sus padres no eran muy ricos, pero tenían un huerto especial que reservaban para cada hijo. Cada vez que nacía un nuevo hijo, preparaban un nuevo huerto, y cada hijo, ya sabía qué huerto era el suyo, el que iba a ser para él algún día.

 Al principio eran los padres los que se encargaban de cuidar el huerto. Los niños sólo jugaban y veían cómo en el huerto crecían las frutas y verduras.

 

ARRIBANT AL NADAL

Fa poc més de dos mil·lennis, el poeta llatí Virgili va plasmar en una de les seues obres una frase que ajudaria a fer-lo cèlebre: Tempus fugit irreparabile: el temps s'escapa sense remei.

MISA DE INICIO DE CURSO

El viernes 12 de septiembre tuvo lugar la misa de inicio de curso en la Iglesia de los Carmelitas Descalzos. Los alumnos de segundo de ESO mostraron su arte representando la parabola de los talentos. Cada curso tuvo un representante en el altar, junto al P.Alfredo.

FESTA NIÑO JESÚS DE PRAGA

 

El diumenge dia 8 de juny, que aquest any coincidia amb la festa de “Pentecostés”, els nostres alumnes participaren de la festivitat del Niño Jesús de Praga, símbol del nostre cole i tan estimat per la nostra comunitat educativa.

Festivitat del niño Jesús de Praga

Com cada any, el segon diumenge de juny, enguany el dia 8, té lloc la festivitat del Niño Jesús de Praga, símbol del nostre col·legi i estimat pel nostre alumnat. A les 11:30 hores serà la trobada dels xiquets i les xiquetes que vulguin participar al pati del col·legi, a continuació s’eixirà en processó cap a l’església, on es farà l’ofrena de flors a la imatge del Niño Jesús. Seguidament es celebrarà l’Eucaristia on participaran els menuts que han pres la Primera Comunió i per a finalitzar, es farà una rifa de regals per a tots els xiquets/es que han assistit.

Pastoral i cofradia

- Dimecres de cendra

El dimecres de cendra (enguany el dia 5) es realitzà una celebració amb tots els cursos del col·legi (adaptada a cada nivell). Els xiquets varen baixar a l’església acompanyats pels professors per a la celebració i imposició de la cendra.

A facebook...