• img portadath1

UN GRAN MESTRE I MILLOR COMPANY

Escrit per secundaria on . Posted in Activitats secundària

Allà pel 1970, un professor de primària, José Vicente Montoliu, inicià la seua trajectòria vital i professional al Col·legi Illes Columbretes de Burriana (en aquells moments, Col·legi Carmelita). Avui, després de 40 anys treballant, ha arribat el moment de la jubilació, curiós instant en el qual es produeix la mescla emotiva de la satisfacció pel treball fet, i al mateix temps la separació d’allò que ha marcat la teua vida durant tant de temps.

ORXATETA PER A TOTS !!

Escrit per secundaria on . Posted in Activitats secundària

Com ja és tradició al nostre centre, l’AMPA del col·legi Illes Columbretes va oferir als nostres menuts, el passat dijous 19 de juny, un esmorzar d’orxata i fartons, menjar típic de la nostra terra. 

PRIMER PREMI PROVINCIAL RELAT CURT

Escrit per secundaria on . Posted in Activitats secundària

El darrer 3 de Juny a les instal·lacions de Bioparc València s’atorgaren els premis provincials del 54 concurs de Joves Talents Premi Relat Curt organitzat pel grup Coca-Cola. Aquest concurs va destinat als joves que cursen 2º ESO i la intenció es la de promoure la educació i la cultura a través de la lectura creativa.

FIRA DEL LLIBRE 2014

Escrit per secundaria on . Posted in Activitats secundària

Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Illes Columbretes de Burriana organitzen, en col·laboració amb la resta de membres del centre (AMPA i professorat), la fira del llibre antic i d’ocasió. Aquest any, els estands han estat a disposició dels interessats el divendres dia 6 i diumenge dia 8 de juny.

Alex Marques torna a guanyar la cursa Sant Blai 2014.

Escrit per Super User on . Posted in Activitats secundària

Alex Marques torna a guanyar la cursa Sant Blai 2014.

El alumne de segon d’ESO  Alex Marques ha tornat a guanyar la cursa sant Blai per segon any consecutiu.

Les seues capacitats esportives queden reflectides també en dos fets,  el primer  de tots, en el test de Cooper, que es fa com a mesura de la capacitat màxima aeròbica del alumne, Alex te un dels millors  registres dels  catorze anys que es fa servir aquesta prova com a mesura. El segon, enguany en la jornada atlètica, en fons  va quedar quart , sols   superat per tres alumnes d’altres col·legis repetidors.

Exposició Ciència i tecnologia

Escrit per Super User on . Posted in Activitats secundària

La Ciència i la Tecnologia són elements que van transformant el nostre entorn dia a dia .

Vivim en un món que depèn de forma creixent de la ciència i la tecnologia . Els processos de producció , les fonts d'alimentació , la medicina , l'educació , la comunicació o el transport són tots camps fortament lligats al desenvolupament tecnológic i científic .

VIAJE LONDRES 2014

Escrit per secundaria on . Posted in Activitats secundària

 

LOS ALUMNOS DE 4º DE ESO DEL COLEGIO ILLES COLUMBRETES DE BURRIANA RECIÉN LLEGADOS DE  LONDRES.

El pasado 14 de mayo los alumnos de 4º de ESO viajaron a Londres donde pasaron 4 días sumergidos en la cultura y las costumbres de la ciudad más cosmopolita de Europa.

El viaje suponía toda una  auténtica experiencia para  los jóvenes estudiantes, ya que la mayoría de ellos nunca había subido en avión, ni mucho menos había viajado al extranjero, así que desde un  principio tanto profesores,  alumnos y equipo directivo del colegio  organizaron con mucha ilusión un viaje que   consiguió cumplir todas las expectativas.