• img portadath1

AGRAÏMENT A LES NOSTRES FAMÍLIES

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

Benvolgudes famílies: 

 
Volem donar-vos les gràcies a aquelles famílies que amb esforç i les vostres aportacions heu contribuït que el Centre continue creixent i millorant contínuament en tots els aspectes. Com sabeu, des del 2014 estem treballant per a la millora tant pedagògica com a nivell d'instal.lacions, que sense la vostra col.laboració seria una tasca molt difícil.
 
Volem per això, encara que molts ja ho sabeu, mostrar-vos les millores que hem anat desenvolupant en aquest projecte de millora d'infraestructures:
- Millores en la instal.lació elèctrica del Centre.
- Canvi de la xarxa d'aigua calenta per als vestidors.
- Canvi dels motors d'aigua.
- Contrucció d'un nou gimnàs.
- Ampliació de l'aula de 3 anys.
- Creació d'una escoleta de 2 anys.
- Adequació de la façana exterior del Centre.
- Adequació de les parets interiors del pati.
- Renovació de la porta d'entrada al pati.
- Renovació del menjador: canvi del terra i les parets, a més de la renovació dels electrodomèstics.
- Lluït de la façana del claustre.
- Impermeabilització del sostre de les classes de Primària i ESO. 
- Canvi de les persianes per tal d'afavorir el desenvolupament de les classes.
- Creació d'un ala nova amb 2 aules, una biblioteca i 4 despatxos per tal de millorar els serveis de psicopedagogia.
- Adequació del Centre a la normativa vigent d'accessibilitat: construcció d'ascensor, i diferents rampes d'accés al Centre. 
 
Tots sabem de la importància d'anar creixent i per això volem reiterar-vos el nostre agraïment per les vostres aportacions perquè el Centre Illes Columbretes, el dels vostres fills i filles, continue millorant.
 
Salutacions, 
Marisa Canseco Lozano,
Directora. del Centre Illes Columbretes.
reformas

NOU PROJECTE ERASMUS+

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

EL COL·LEGI ILLES COLUMBRETES APOSTA DE NOU PER UN PROJECTE ERASMUS+
 
El nostré equip Erasmus+ ha presentat el seu segon projecte Erasmus+ d'Acció Clau 1 per a la convocatoria 2018. Amb el títol 'COLUMBRETES, .LET'S LEARN TOGETHER 'MATCH'MORE!. Aquest ha fet que el nostre centre haja resultat seleccionat, com a conseqüència d'haver obtingut una puntuació elevada i superar els criteris de qualitat establerts pel Servei Espanyol per a la Internalització de l'Educació (SEPIE). 
Amb l'aprovació d'aquest projecte, el personal del nostre centre tindrà l'oportunitat de formar-se i conèixer centres Educatius de tota Europa, com ara son Finlàndia, Regne Unit i Itàlia. Aquestes experiències, de ben segur repercutiran positivament en el nostre alumnat i, en definitiva, tota la comunitat educativa. 
Ahir en una acte organitzat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, ens van fer entrega del reconeixement, junt amb altres centres de la comunitat, entre els quals s'encontraven uns sis centres de la nostra província.
  
Vos deixem algunes de les imatges de l'acte.

IMG 20180709 WA0000  IMG 20180709 WA0001 IMG 20180710 WA0016 
    
 

AULA 2-3 AÑOS

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

Burriana, junio de 2017

 

En el Colegio Illes Columbretes, el aula de 2 a 3 años es un espacio de experimentación y aprendizaje a través del juego abierto a las familias. En definitiva, un espacio de crecimiento personal para el niño y para el adulto que lo acompaña.

 

Mediante recursos y materiales, cuidadosamente seleccionados y elaborados por el equipo educativo, acompañamos al niño en su desarrollo.

 

Nuestra aula de 2 a 3 años es un espacio en el que conviven pedagogías respetuosas con el niño. Montessori, Waldorf, Malaguzzi, Pickler…, fundamentan la esencia de nuestra tarea diaria.

 

Nuestros alumnos disfrutarán de numerosas actividades junto a sus familias: salidas y excursiones, “Café pedagógico”, talleres de cocina y artes plásticas, taller de música, jornadas de puertas abiertas, Día de las Artes Escénicas, juegos de inmersión lingüística en un tercer idioma (inglés) y proyectos de trabajo para fomentar la convivencia dentro de la comunidad.

 

La creación del aula de 2 a 3 años es el inicio de una renovación pedagógica que el equipo directivo y educativo del CC Illes Columbretes considera necesaria dentro del actual sistema educativo.

 

Será un placer que nos acompañéis en estos tiempos de cambio.

¡Bienvenidos a bordo!

DIA D'INTERNET SEGURA

Escrit per general on . Posted in Notícies

El col·legi a través del  INCIBE i la seua iniciativa Menors OSI ha participat al “Programa de Jornades Escolars” amb l'objectiu d'implicar a la comunitat educativa,  alumnat,  i equips docents en la sensibilització i formació dels i les menors perquè facen un ús segur i responsable d'Internet.

BON NADAL, BETLEM I NADALES

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

Des del col·legi volem desitjar-vos un Bon Nadal disfrutant de la companyia dels vostres fills i filles.

Aprofitem per a invitar-vos a assistir a la nostra representació del Betlem Vivent el dia 21 de desembre a les 15:30h. Ens agradaria, igualment, que ens acompanyàreu el dijous 22 a partir de la mateixa hora, per a veure com els nostres alumnes canten al rei mag les seues Nadales i fan entrega de  les seues cartes carregades de desitjos.

NO MÁS VIOLENCIA DE GÉNERO

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

Con motivo del Día contra la Violencia de Género, los alumnos más pequeños de nuestro cole, junto con los alumnos de primaria y secundaria han realizado cientos de mariposas que servirán para decorar el CMC La Mercé en la campaña organizada por el ayuntamiento contra la "violencia de género". 

EL CENTRE PARTICIPARÀ EN EL BANC DE LLIBRES

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

Es comunica a les famílies, que el centre ha decidit participar en el banc de llibres.

Donat que Conselleria no ha tret encara la resolució per la qual s’estima la partida pressupostària per als centres concertats, als alumnes de primer i segon de Primària que són beneficiaris del Xec Llibre i hagen reservat els llibres al centre, se’ls abonarà la quantitat del mateix quan Conselleria ho faça efectiu al col·legi.

Per altra banda, els alumnes que hagen aportat el material al centre i per la qual cosa vulguen un material de prèstec per al curs vinent, poden vindre a secretaria els dies 7, 8, 11 i 12  de juliol de 10:00 a 12:00 hores a recollir-lo.

Atentament,

L’equip directiu.