• img portadath1

CAMPACARMEN: UNA NOVENA DISTINTA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Acabando ya el verano, y volviendo la vista atrás, recuerdo con cariño los días que hemos
pasado con los más jóvenes en un campamento atípico que hemos hecho entre el Desierto y
Caravaca de la Cruz.

COMUNIONS 2017

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Després de dos anys de preparació, els nostres alumnes de 3r de Primària han pres la seua Primera Comunió.

El 4 de juny, va ser un dia molt especial i emotiu per a tots ells, els seus papis i tots els que els acompanyàvem. A l'ambient es respirava una mescla de nerviosisme, afecte i emoció. Eixe dia tan especial, tan important per a ells i que tant havien esperat, per fi havia arribat. En tot moment, els xiquets van participar de forma molt activa en la celebració de l'Eucaristia: van llegir les lectures, el salm, els agraïments... i van presentar les ofrenes.

Els menuts van estar sempre acompanyats pel Pare Alfredo i per les seues catequistes, Lidón i Rosa, que amb tanta dedicació i afecte els han acompanyat en este camí. Des d'ací volem agrair-los la seua gran labor. També donem les gràcies a tots els papis que ens van ajudar aportant el seu granet d'arena en la celebració i, com no, als grans partícips de l'acte, els nostres xiquets: desitjar-los el millor i donar-los l'enhorabona. Un bes a tots ells.

Ací podeu veure les fotos.

DIUMENGE DE RAMS

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Com tots els anys , comencem la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams. Al voltant de les 11:30 h . ha tingut lloc la bendició de les palmes al pati del col.legi i després , tots junts en processó , ens hem dirigit a l'Esglèsia dels Pares Carmelites per a la celebració de l'Eucaristia. Agrair a les familíes i xiquets que van vindre la seua participació.

Ací podeu fer les fotos

FESTA NIÑO JESÚS DE PRAGA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

El diumenge dia 11 de juny, els nostres alumnes participaren de la festivitat del “Niño Jesús de Praga”, símbol del nostre col.le i tan estimat pels alumnes. A les 11:30 h. va tindre lloc la trobada dels xiquets i xiquetes al pati del col.legi i després eixiren en processó cap a l’esglèsia, on es va celebrar l’Eucaristia. Després, van recitar amb molta devoció la oració al “Niño Jesús” i van baixar al seu altar per a cantar-li i fer-li l’ofrena de flors. Per acabar l’acte es va fer l'entrega de premis per al concurs de dibuix al guanyador de cada curs i una rifa de regals per a tots els xiquets. Fou un dia molt especial per a tots els xiquets i familiars.

Ací podeu veure les fotos.

FIESTA NIÑO JESÚS DE PRAGA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

En honor a la fiesta del Niño Jesús de Praga los alumnos de eduacción infantil participan en un concurso de decoración de carteles, el alumnado desde primero hasta tercero de primaria en un concurso de dibujo, y finalmente, los alumnos desde cuarto de primaria hasta cuarto de la ESO participan en el concurso de redacción.

A los trabajos elegidos se les hará entrega de un premio el domingo, día de la fiesta.

Aquí podéis ver algunas de las fotos del alumnado creando sus dibujos.

DIUMENGE DE RAMS AL COLE

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Estimats/des pares i mares:

 

Ens acostem a la festa de la Pasqua, la festa més important dels cristians. Entrem a ella amb el Diumenge de Rams. Per això, vos invitem a participar el pròxim diumenge d'aquesta festa. Ens reunirem a les 11:30 h. en el pati del col·legi per a la benedicció de les palmes i després en processó ens dirigirem a l´Església dels Pares Carmelites per a la celebració de l´Eucarístia.

 

Aquest dissabte no hi ha missa de xiquets.

 

Esperem la vostra assistència.

DIMECRES DE CENDRA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Amb el dimecres de cendra comencem la Quaresma, temps de preparació per a la Setmana Santa i la Pasqua. Aquest matí els nostres alumnes des d'Educació Infantil fins a l'E.S.O. han baixat a l'esglèsia per a la celebració i imposició de la cendra.

Ací podeu veure les fotos