• img portadath1

COMUNIÓ I PRECOMUNIÓ

Escrit per Super User on . Posted in Pastoral

Informem tots els pares i mares  dels xiquets de comunió i precomunió, que este curs la catequesi s'impartirà els dijous de 12:30 a 13:30.

VIACRUCIS SETMANA SANTA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Els alumnes de 1r i 2n de primària participen del viacrucis de setmana santa.
Ací podeu veure les fotos.

 

 
 

DIMECRES DE CENDRA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

El dimecres passat, dia 14 de febrer, va ser un dia molt important per a tots els cristians ja que era dimecres de Cendra.
Aquesta és una festa molt important perquè indica el començament de la Quaresma, i com  signe de penediment, de penitència, però sobretot de conversió, se celebra posant als assistents a la missa un poc de cendra al front.
Les cendres, resultat de la crema de les palmes del Diumenge de Rams de l'any anterior, s'imposen sobre els cristians com un recordatori que indica que la vida terrenal és temporal: “La imposició de les cendres ens recorda que la nostra vida en la terra és passatgera i que la nostra vida definitiva es troba en el cel”.
Per celebrar-ho, tots els alumnes vam baixar a l’església, vam fer unes lectures després de l’homilia i vam rebre la cendra, seguit de l’oració: “Convertix-te i creu en l’evangeli”.
A continuació vos deixem algunes fotografies.


                                                                   Valeria Franch i Paula Blesa, 3er d’ESO

CAMPACARMEN: UNA NOVENA DISTINTA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Acabando ya el verano, y volviendo la vista atrás, recuerdo con cariño los días que hemos
pasado con los más jóvenes en un campamento atípico que hemos hecho entre el Desierto y
Caravaca de la Cruz.

COMUNIONS 2017

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Després de dos anys de preparació, els nostres alumnes de 3r de Primària han pres la seua Primera Comunió.

El 4 de juny, va ser un dia molt especial i emotiu per a tots ells, els seus papis i tots els que els acompanyàvem. A l'ambient es respirava una mescla de nerviosisme, afecte i emoció. Eixe dia tan especial, tan important per a ells i que tant havien esperat, per fi havia arribat. En tot moment, els xiquets van participar de forma molt activa en la celebració de l'Eucaristia: van llegir les lectures, el salm, els agraïments... i van presentar les ofrenes.

Els menuts van estar sempre acompanyats pel Pare Alfredo i per les seues catequistes, Lidón i Rosa, que amb tanta dedicació i afecte els han acompanyat en este camí. Des d'ací volem agrair-los la seua gran labor. També donem les gràcies a tots els papis que ens van ajudar aportant el seu granet d'arena en la celebració i, com no, als grans partícips de l'acte, els nostres xiquets: desitjar-los el millor i donar-los l'enhorabona. Un bes a tots ells.

Ací podeu veure les fotos.

DIUMENGE DE RAMS

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Com tots els anys , comencem la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams. Al voltant de les 11:30 h . ha tingut lloc la bendició de les palmes al pati del col.legi i després , tots junts en processó , ens hem dirigit a l'Esglèsia dels Pares Carmelites per a la celebració de l'Eucaristia. Agrair a les familíes i xiquets que van vindre la seua participació.

Ací podeu fer les fotos

FESTA NIÑO JESÚS DE PRAGA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

El diumenge dia 11 de juny, els nostres alumnes participaren de la festivitat del “Niño Jesús de Praga”, símbol del nostre col.le i tan estimat pels alumnes. A les 11:30 h. va tindre lloc la trobada dels xiquets i xiquetes al pati del col.legi i després eixiren en processó cap a l’esglèsia, on es va celebrar l’Eucaristia. Després, van recitar amb molta devoció la oració al “Niño Jesús” i van baixar al seu altar per a cantar-li i fer-li l’ofrena de flors. Per acabar l’acte es va fer l'entrega de premis per al concurs de dibuix al guanyador de cada curs i una rifa de regals per a tots els xiquets. Fou un dia molt especial per a tots els xiquets i familiars.

Ací podeu veure les fotos.