• img portadath1

DIUMENGE DE RAMS

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Com tots els anys , comencem la Setmana Santa amb el Diumenge de Ramns. Enguany ha coincidit en el dia després de Sant Josepi per aixó l'afluència de gent ha sigut menys que altres anys. Al voltant de les 11:30 h . ha tingut lloc la bendicióde les palmes al pati del col.legi i després , tots junts en processó , ens hem dirigit a l'Esglèsia dels Pares Carmelites per a la celebració de l'Eucaristia. Agrair a les familíes i xiquets que van vindre la seua participació.

VORE FOTOS

DIMECRES DE CENDRA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Amb aquest dia comencem la Quaresma , temps de preparació per a la Pasqua . Enguany la dinàmica preparada ha sigut molt atractiva i enriquidora , amb cartells com : " La patrulla Sardina", "L'equip J i el misteri de la Quearesma" o " Descobreix la força que t'acompanya".

Abans d'acabar la celebració se'ls ha imposat la cendra a tots els alumnes, des de Infantil fins a ESO.

VORE FOTOS

NOSALTRES PODEM FER-HO POSSIBLE, SIGAM SOLIDARIS.

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

En Julio de 2015, el orfanato Santa Cecilia en Dédougou, (Burkina Faso) acogió a dos hermanos gemelos, repudiados por su familia, que habían quedado huérfanos 10 días después de su nacimiento.

Uno de ellos, Romain, comenzó a experimentar dificultades para comer. Tras consultar a los médicos, la Hermana Bernardette, directora del orfanato, decidió llevar al niño a un hospital a la capital

En el hospital, diagnosticaron al niño problemas de esófago por los que debe ser operado.

El presupuesto para la operación y los gastos asciende a 1500€, una cantidad muy importante tratándose de Burkina Faso.

Por este motivo, las Hermanas de la Inmaculada Concepción de Ouagadougou han solicitado tu ayuda

Desde el Carmelo Joven de Burriana, en colaboración con Solmun, queremos apoyar esta iniciativa y ayudar a recaudar la cantidad necesaria para esta operación que devuelva la esperanza de una vida digna a Romain.

Puedes colaborar a través de las rifas, las huchas o haciendo un donativo en:

BANCO POPULAR

IBAN  ES25  0075  1826  6006  0015  4820

Indicando OPERACIÓN ROMAIN 

La vidriola està a la porteria del col.legi. Gràcies.

COMENCEM LA CATEQUESI

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

El proper dijous, dia 22 d’octubre, comencen els cursos de preparació a la comunió. L’horari será de 17:00 a 18:00 h tots els dijous. Els xiquets eixiran per portería.

Aquest any el grup de pre-comunió es desdoblarà en 2 grups de 13 xiquets cadascú, i les seues catequistes seran Sara Torres i Lidón Bellido, que desinteressadament i amb molta il.lusió i dedicació els prepararan en aquest primer any de catequesi.

Els 25 xiquets de segon any, grup que prendrà la comunió, tindran com a catequista a Rosa Romero, que junt al Pare Alfredo, coordina la Pastoral del centre.

Adjuntem fotos de l’any passat fins que pugam fer les d’enguany.

Vore fotos

 

FESTA NIÑO JESÚS DE PRAGA 2014

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

El diumente dia 14 de juny, que aquest any coincidia amb la festa del “Corpus”, els nostres alumnes participaren de la festivitat del “Niño Jesús de Praga”, símbol del nostre col.le i tan estimat pels alumnes.

 

 

A les 11:15 h. va tindre lloc la trobada dels xiquets i xiquetes al pati del col.legi i després eixiren en processó cap a l’esglèsia, on es va celebrar l’Eucaristia. Després, van recitar amb molta devoció la oració al “Niño Jesús” i van baixar al seu altar per a cantar-li i fer-li l’ofrena de flors.

Per acabar l’acte es va fer una rifa de regals per a tots els xiquets i es van repartir “xuxes”.

Fou un dia molt especial per a tots els xiquets i familiars.

 

VORE FOTOS