• img portadath1

PRIMERA COMUNIÓ

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

 

Després de dos anys de preparació, els nostres alumnes de 3r de Primària han pres la seua Primera Comunió.

Ahir, 7 de juny de 2.015, va ser un dia molt especial i emotiu per a tots ells, els seus papis i tots els que els acompanyàvem. A l'ambient es respirava una mescla de nerviosisme, afecte i emoció. Eixe dia tan especial, tan important per a ells i que tant havien esperat, per fi havia arribat. En tot moment, els xiquets van participar de forma molt activa en la celebració de l'Eucaristia: van llegir les lectures, el salm, els agraïments... i van presentar les ofrenes.

Els menuts van estar sempre acompanyats pel Pare Alfredo i per les seues catequistes, Sara, Lidón i Rosa, que amb tanta dedicació i afecte els han acompanyat en este camí. Des d'ací volem agrair-los la seua gran labor. També donem les gràcies a tots els papis que ens van ajudar aportant el seu granet d'arena en la celebració i, com no, als grans partícips de l'acte, els nostres xiquets: desitjar-los el millor i donar-los l'enhorabona. Un bes a tots ells.

 Vore fotos

ACTE MEDALLA D'OR PARES CARMELITES

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

El dia 25 d’abril de 2.015, el recordarem com a un dia important i emotiu en la història de la Congregació dels Pares Carmelites. Aquest dia van rebre, de mans de l’alcalde de Borriana, la Medalla d’Or de la Ciutat i el pergamí acreditatiu, pels seus 120 anys de labor, tant educativa com de pastoral, al poble de Borriana.

SETMANA SANTA AL COLE

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Fa anys, ens vam proposar recuperar la tradició de celebrar la Setmana Santa a Borriana amb joves. No estàvem inventant res. Molts adults em deien que recordaven com de menuts es quedaven a l'escola i celebraven junts el tridu pasqual. El que fa uns anys va ser un projecte, hui és ja una humil realitat.

Aquest any, al voltant de 70 xiquets i xiquetes han participat en les activitats.

DIUMENGE DE RAMS

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Com tots els anys , comencem la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams. Enguany ens han acompanyat molts xiquets/es i familiars. Al voltant de les 11:30 h. ha tingut lloc la benedicció de les palmes al pati del col.legi i després, tots junts en processó, ens hem dirigita l'Esglèsia dels Pares Carmelites per a la celebració de l'Eucaristia.

OFRENA A S. JOSEP

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Un any més, en ocasió de les festes de S. Josep, els alumnes del col·legi han participat en l’ofrena de S. Josep.

Cada xiquet ha oferit un ramell de flors que les alumnes de 4t d’ESO han ficat amb cura als peus de l’altar de S Josep.

 DSCN3101 Copiar  DSCN3141 Copiar DSCN3162 Copiar

+ fotos

DIMECRES DE CENDRA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Ahir, Dimecres de Cendra, tots els nostres alumnes, des d’Educació Infantil fins a ESO, van participar en una activitat a l’església que tenia com a finalitat fer-los saber el sentit d’aquesta celebració i la seua implicació.

Prèviament, cada curs havia confeccionat una llista amb aquelles coses negatives que volen erradicar de les seues aules i una altra amb aquelles coses que volen potenciar i fomentar. La primera llista la van llegir per cursos i la van depositar dins d’un recipient on van ser cremades. La segona, amb les coses que volen fer, les van llegir i el Pare Alfredo les va beneir per a que, amb ajuda de Déu, es puguen portar a terme. Aquestes es penjaran a l’aula per a que les tinguen presents i seran revisades per ells setmanalment. 

IMG-20150219-WA0044.jpgIMG-20150219-WA0013.jpg

+ fotos:

Infantil i primària

ESO