• img portadath1

FIESTA NIÑO JESÚS DE PRAGA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

En honor a la fiesta del Niño Jesús de Praga los alumnos de eduacción infantil participan en un concurso de decoración de carteles, el alumnado desde primero hasta tercero de primaria en un concurso de dibujo, y finalmente, los alumnos desde cuarto de primaria hasta cuarto de la ESO participan en el concurso de redacción.

A los trabajos elegidos se les hará entrega de un premio el domingo, día de la fiesta.

Aquí podéis ver algunas de las fotos del alumnado creando sus dibujos.

DIUMENGE DE RAMS AL COLE

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Estimats/des pares i mares:

 

Ens acostem a la festa de la Pasqua, la festa més important dels cristians. Entrem a ella amb el Diumenge de Rams. Per això, vos invitem a participar el pròxim diumenge d'aquesta festa. Ens reunirem a les 11:30 h. en el pati del col·legi per a la benedicció de les palmes i després en processó ens dirigirem a l´Església dels Pares Carmelites per a la celebració de l´Eucarístia.

 

Aquest dissabte no hi ha missa de xiquets.

 

Esperem la vostra assistència.

DIMECRES DE CENDRA

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Amb el dimecres de cendra comencem la Quaresma, temps de preparació per a la Setmana Santa i la Pasqua. Aquest matí els nostres alumnes des d'Educació Infantil fins a l'E.S.O. han baixat a l'esglèsia per a la celebració i imposició de la cendra.

Ací podeu veure les fotos

MISA INICIO DE CURSO

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

El viernes 23 de septiembre tuvo lugar la misa de inicio de curso en la Iglesia de los Carmelitas Descalzos. Todos los alumnos del centro , junto a sus profesores participaron con mucha ilusión. Cada curso tuvo un representante en el altar, junto al P.Alfredo.

VER FOTOS

REPRESENTACIÓN DEL VÍA CRUCIS EN EL COLEGIO

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Alrededor de 50 jóvenes, alumnos de primaria y secundaria principalmente, han vivido una enriquecedora experiencia durante cuatros días de convivencia en Semana Santa. 
Muchos de ellos han particIpado en la representación del Vía Crucis en sus diferentes estaciones.

VER FOTOS

PROCESSÓ DIMARTS SANT

Escrit per Pastoral on . Posted in Pastoral

Un any més els nostres alumnes participaren , junt a la Cofraria de l'Hermandat de la Pietat , en la processó del Dimarts Sant . Volem felicitar als 38 xiquets que participaren pel seu comportament i agrair la seua assistència.

VORE FOTOS