• img portadath1

QUINS RECORDS!!

Escrit per Primaria1 on . Posted in Escoles de vacances

Preparant amb il·lusió aquest estiu, tots els monitors tenim ganes d'estar amb tots vosaltres, de tornar a veure-vos i gaudir de la nostra d'escola de forma diferent. Així que, us deixem aquesta galeria de fotografies a la vostra disposició.

Fins prompte

Els monitors

 

GALERIA FOTOS

ESCOLA D'ESTIU 2014

Escrit per Primaria1 on . Posted in Escola d'estiu

L’escola d’Estiu Illes Columbretes ofereix un programa educatiu, d’oci i temps lliure adequat a les necessitats dels xiquets i xiquetes d’infantil i primària.

Aquest estiu gaudireu de les vostres vacances amb diferents activitats com jocs, celebració de festes tradicionals

(Sant Fermí), tallers, conta-contes, esport, jocs d’aigua, tallers de cuina, festes de disfresses, eixides pel nostre entorn,…

No ens oblidem mai de seguir treballant l'aprenentatge d’una llengua estrangera com és l’anglès.

Les programacions estan dissenyades pel nostre equip de mestres en educació infantil, primària, llengua estrangera (anglès) i monitors en temps d’oci i lliure.

TALLER DE CUINA

Enguany incorporem un taller de cuina setmanal en el qual, els nostres xiquets i xiquetes, es convertiran en cuiners i manipularan els diferents aliments.

FESTES TRADICIONALS

Com es habitual i coincidint amb les Festes de Sant Fermí (7 de Juliol), celebrarem el nostre tradicional "encierro" de bou, on tots anirem amb la indumentària tradicional per a l’ocasió.

JOCS AQUÀTICS

Durant l’estiu no ens podem oblidar dels jocs i grans jocs aquàtics que fem al pati de l’escola.

T'ESPEREM