• img portadath1

ESCOLA D'ESTIU 2014

Escrit per Primaria1 on . Posted in Escola d'estiu

L’escola d’Estiu Illes Columbretes ofereix un programa educatiu, d’oci i temps lliure adequat a les necessitats dels xiquets i xiquetes d’infantil i primària.

Aquest estiu gaudireu de les vostres vacances amb diferents activitats com jocs, celebració de festes tradicionals

(Sant Fermí), tallers, conta-contes, esport, jocs d’aigua, tallers de cuina, festes de disfresses, eixides pel nostre entorn,…

No ens oblidem mai de seguir treballant l'aprenentatge d’una llengua estrangera com és l’anglès.

Les programacions estan dissenyades pel nostre equip de mestres en educació infantil, primària, llengua estrangera (anglès) i monitors en temps d’oci i lliure.

TALLER DE CUINA

Enguany incorporem un taller de cuina setmanal en el qual, els nostres xiquets i xiquetes, es convertiran en cuiners i manipularan els diferents aliments.

FESTES TRADICIONALS

Com es habitual i coincidint amb les Festes de Sant Fermí (7 de Juliol), celebrarem el nostre tradicional "encierro" de bou, on tots anirem amb la indumentària tradicional per a l’ocasió.

JOCS AQUÀTICS

Durant l’estiu no ens podem oblidar dels jocs i grans jocs aquàtics que fem al pati de l’escola.

T'ESPEREM

 

Escola de pasqua

Escrit per Super User on . Posted in Escola de Pasqua

Contens i entusiatmats amb la nostra primera escola de setmana santa.Els xiquets i xiquetes han pogut gaudir d'uns dies d'activitats variades, lúdiques i molt divertides fent allò que més els agrada, JUGAR.

Entre altres coses han practicat, karate, màgia, han menejat el cos amb el cubba, així com confeccionaren les seues pròpies disfresses i moltes altres activitats que han deleitat tant a grans com a menuts.

ESCOLA DE PASQUA 2015

Escrit per Super User on . Posted in Escola de Pasqua

 Al col·legi Illes Columbretes ensenyem i eduquem, però no podem oblidar-nos que també ens divertim. Al llarg de la setmana de Pasqua els xiquets d'infantil i primària van gaudir d'un munt d'activitats lúdiques i educatives. Així doncs, van poder practicar la cuina decorativa sense foc, van dependre sobre noves cultures a través de contes folklòrics, van fer manualitats artístiques, música, jocs en anglés, percussió amb materials reciclats i instruments reals i van familiaritzar-se amb tot tipus d'esports. Els xiquets no s'ho van poder passar millor i agraïm a tots ells la seua participació, ja que sense ells no hauríem pogut gaudir d'una setmana tan especial.Vore fotos