• img portadath1

ANEM A BALLAR

Escrit per Super User on . Posted in Extraescolars

És una activitat extraescolar en què es realitzen diversos tipus de ball. Es tracta que els alumnes aprenguen i al mateix temps es divertisquen. María, la monitora i exalumna del cole, els ensenya coreografies acords a la seua edat, és a dir, ells memoritzen i aprenen els balls a través de l'observació de la monitora i la pràctica.
A més treballen la psicomotricitat, el ritme musical i l'esquema corporal i amb el moviment dinàmic i rítmic desenrotllen un alt nivell d' auto estimulació i creativitat.

Fes clic per a vore la galeria de fotos 

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

Escrit per Super User on . Posted in Extraescolars

INTRODUCCIÓ:

Des del Centre Illes Columbretes hem decidit renovar l'oferta d'activitats extraescolars amb la finalitat de complementar la formació integral dels nostres alumnes i donar eines i coneixements per a l'ús del seu temps lliure.

Volem treballar dins d’un marc esportiu apropant-nos al Projecte del Marc Nacional de l’Activitat Física i l’Esport en Edat Escolar, de tal manera que les activitats esportives proposades, siguen adequades per al seu desenvolupament psicomotor, fomenten els hàbits de vida saludables, permeten descobrir noves experiències relatives a l’activitat física i que siga una opció d’emprar el seu temps lliure en un futur donant-los opcions diverses i menys conegudes, però no per això menys satisfactòries.

Així mateix, com sabeu, al Centre Concertat Illes Columbretes fa un temps que vam apostar per les llengües i volem continuar amb aquesta formació amb els nostres alumnes fora de l’horari escolar. Per tant, veureu que aquestes activitats seran donades majoritàriament en anglés.