• img portadath1

COMPLEMENTÀRIA MULTIESPORT

Escrit per Super User on . Posted in Extraescolars

Amb aquesta complementària es vol donar a conéixer diferents esports als alumnes, mitjançant el joc motor i activitats de coordinació. Alguns dels esports que han treballat i seguiran aprenent els nostres alumnes d'Illes Columbretes són l'handbol, el futbol sala, el bàsquet i jocs amb implements com esports de raqueta o beisbol. És important i atractiva aquesta complementària per l'activitat física que duen a terme els nens, i també el coneixement i iniciació a diferents esports.
 
 

IMG-20150227-WA0009

 

ESCACS A COMPLEMENTÀRIES

Escrit per Super User on . Posted in Extraescolars

L' escacs és un joc d'estratègia de molta profunditat, que requereix concentració i habilitat del jugador. Es recomana als pares que desitgen que els seus fills juguen als escacs, que els ensenyen al més prompte possible. Com més prompte  millors i més destreses desenvoluparan.

Quant a la capacitat intel·lectual, els escacs pot ajudar als xiquets a millorar:

  - L'atenció, concentració i la memòria.

- El poder d'anàlisi, síntesi i organització.

TALLER DE COCINA

Escrit per Super User on . Posted in Extraescolars

El Taller de Cocina pretende motivar a los niños  e implicarlos en cada clase en la elaboración de recetas sencillas y divertidas, de esta manera queremos desarrollar conductas nutricionales adecuadas y equilibradas que puedan aplicar en su vida cotidiana. 

TALLER DÍA 26 MARZO

Escrit per Super User on . Posted in Extraescolars

El día 26 de marzo dentro de las nuevas actividades impulsadas por el centro, se realizará un taller de repostería a la hora del comedor. En él los alumnos decorarán magdalenas con el material proporcionado por el centro. ¡Anímate!

ACTIVITATS MENJADOR ESCOLAR

Escrit per Super User on . Posted in Extraescolars

 

Ja coneixeu la nostra inquietud per tal de millorar aquells aspectes del centre que puguem,  per això, hem dissenyat un Pla d’Activitats que es portaran a terme per a aquells xiquets i xiquetes que es queden al menjador escolar.

Ens agradaria compartir amb vosaltres el Programa d’activitats i ja sabeu que podeu fer-nos arribar idees per tal de continuar innovant al centre.

  

  DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
OPCIÓ 1 Veiem una peli* Cantem una història Juguem amb ordinadors Decoració Disseny amb materials
OPCIÓ 2 Jocs dirigits Jocs dirigits Jocs dirigits Jocs dirigits Jocs dirigits

 

* Es visualitzarà al gimnàs, per la qual cosa, es pot portar un coixí i una manta per a descansar.

 

 

 

I TAMBÉ FAN HÍPICA

Escrit per Primaria1 on . Posted in Extraescolars

Una altra notícia sobre els xics i xiques de primària. Els nostres majors podrien prompte galopar per praderes salvatges! Des que començàrem a l'octubre alimentant, raspallant els animals i montant als cavalls lentament han passat molts mesos, i durant aquests, els alumnes han millorat el suficient per a anar trotant per les instal•lacions del "Club Hípico Mediterráneo"

GALERIA FOTOS

ELS NOSTRES ALUMNES FAN VELA

Escrit per Primaria1 on . Posted in Extraescolars

Els nostres alumnes del segon cicle de primària ja són uns experts navegants. Com ja sabreu, cada quinze dies hem estat anant a l'Escola de La Mar de Borriana on, gràcies a l'ajuda dels seus magnífics monitors i l'esforç dels alumnes, els nostres joves han deprés nomenclatura, teoria del món de la vela i, sobretot, han navegat per les costes de Borriana, banyades pel Mediterrani.

GALERIA FOTOS