• img portadath1

OFERTA ACTIVITATS FORMATIVES REGULARS AL CENTRE

Escrit per Primaria on . Posted in Extraescolars

Volem informar-vos de les activitats formatives (complementàries i extraescolars) previstes al Centre per al curs 2016-17.

Amb una dinàmica pareguda a la del curs anterior les activitats complementàries per al 2016-17 seran les següents:

 

“Comparteix al pati-menjador” naix amb la idea de donar-li al lleure una vessant educativa per transmetre uns valors a l’alumnat, donant-los les ferramentes per a ser protagonistes dels seus aprenentatges. Pretenem que presenten les seues propostes i donar-los el suport per a fer-les realitat, partint dels seus interessos i motivacions per tal d’aconseguir un aprenentatge significatiu.

 

El treball de les relacions socials, l’afectivitat, controlar les emocions, esforç, treball, il·lusions… permetran millorar les seues competències i coneixements, i a més a més, mitjançant l’aprenentatge cooperatiu portaran a terme les seues idees amb ajuda dels mestres i familiars.

 

Pretén ser un projecte innovador, que forma part del Projecte Educatiu del Centre i s’adapta als interessos dels nostres alumnes treballant continguts curriculars complementant-los. Els conceptes d’una educació inclusiva, el treball cooperatiu, transmisió de valors, la resolució de conflictes, l’autonomia personal, el treball de les competències… Estem convençuts que complementarà la formació integral que pretenem per al nostre alumnat, aprofitant el centre educatiu i el seu pati, que és un espai per a:

 

Fomentar la democràcia i la igualtat d’oportunitats.

Treballar la resolució de conflictes.

Afavorir la espontaneïtat del joc.

Afavorir les actituts innovadores.

Conviure i respectar.

Compartir vivències.

 

A complementàries (12:30h-13:30h) se segueix la dinàmica dels cursos anteriors on a  multiesport 1 els esports es practicaran al Centre mentre que a multiesport 2 continuem amb la dinàmica dels cursos anteriors fent eixides de 3 hores a l’Escola de la Mar, Club Hípic Mediterrani, Club Sport Pàdel, Piscina Municipal (1h30’).

 

Una novetat és la possibilitat d’incloure l’activitat “Club de treball” fins a tres dies on els alumnes podran treballar en grup amb l’ajuda dels mestres-monitors per tal de resoldre i organitzar tasques plantejades.

 

Una altra novetat és que els alumnes apuntats a complementàries (des d’Infantil 4 fins 4t de Primària) tenen la possibilitat d’acudir els dissabtes de matí al Pavelló de la Bosca per a realitzar competicions variades (segons programació).

 

En les activitats extraescolars:

A infantil (4 i 5 anys) s’inclou l’activitat “Esportistes Complets” organitzada pel Club Esportiu Salesians i el Centre, on els alumnes practicaran les habilitats motrius bàsiques en dos terceres parts i futbol en una tercera. L’activitat es desenvoluparà dos dies al Centre, un al Complex Esportiu Llombai i el dissabte al pavelló de La Bosca.

 

També continuem dos dies amb l’English Club.  

 

A primer cicle d’educació primària hi ha tres activitats que són Guitarra, preparació als exàmens de *Trinity i Iniciació Multiesportiva, amb la novetat aquesta última que els alumnes matriculats tenen la possibilitat d’acudir els dissabtes de matí al Pavelló de la Bosca per a realitzar competicions variades (segons programació).

 

*La preparació als exàmes del Trinity es realitza amb la col·laboració de l’acadèmia Studio Ten i els alumnes podràn optar a fer un exàmen per obtindre un certificat oficial d’Anglés  a final de curs (tasa no inclosa). Material no inclós. Mínim 10 alumnes per grup.

 

A segon cicle de Primària hi ha guitarra, patinatge, Multiesport (dissabtes també a La Bosca) i preparació al *Trinity.

 

A tercer cicle de Primària, a més de les activitats del cicle anteriors, se li afegeixen les activitats de Ball Esportiu, Handbol i Vela. Aquestes dos últimes encara per confirmar i el mestre d’Educació Física informarà els alumnes sobre elles.

 

A Secundària s’oferta grups de preparació al Trinity.

 

Per a tots els grups en general és necessari ser un grup mínim de 10 alumnes.

El preu de les activitats complementàries és de 32€ per a Infantil i 1r cicle de Primària.

El preu de les activitats complementàries és de 35€ per a 2n i 3r cicle de Primària.

El preu de les activitats extraescolars és de 20€ exceptuant la preparació al Trinity que és de 28€ i la vela a falta de confirmar, el mestre d’educació física informarà el respecte sobre aquesta activitat.

El preu de l’escola Matinera (7:45h-8:45h) és de 15€..

Cada família informarà al tutor, via agenda, de les activitats en què vol participar.

El pagament s’efectuarà en efectiu a porteria o bé, per transferència bancària al ES21 0081 0228 3200 0148 8451 aportant el justificant del pagament també a porteria.

A continuació us deixem un quadre on es pot veure l’oferta:  

                    Captura de pantalla 2016-09-18 a las 22.55.48.png

A més a més us presentem l'oferta del Servei Municipal d'Esport referents al Pla Pati