• img portadath1

Germandat de la Pietat

La Germandat de la Pietat està formada per antics alumnes del col·legi dels frares que ajuden a dignificar els actes de la Setmana Santa en la Passió, Mort i Resurrecció de Nostre Senyor Jesucrist, ajudant a celebrar la fe, a viure i anunciar l'Evangeli

DIJOUS SANT. DIA DE L'AMOR FRATERN

Escrit per cofradia on . Posted in Cofradia

ÉS L'HORA DE LA GLÒRIA DEL FILL. Jn (13-20)
 
Hui pren molta rellevància l'evangeli de sant Joan. El millor amic de Jesús. Aquell qui vola més a prop de Déu. Tot el seu evangeli és amor envers el seu amic que és proclamat com el camí, la veritat i la vida. Inciant el Tridu Pasqual, malgrat sabent tot allò que passarà demà, se'ns anuncia que l'amor és més fort que l'odi. La vida vençerà la mort.
 
FB IMG 15555679404961
 
De la primera carta de Sant Pau als Corintis, capítol 13:
 
“Si jo parlés els llenguatges dels homes i dels àngels però no estimés, seria com una esquella sorollosa o un címbal estrident. Si tingués el do de profecia i penetrés tots els designis amagats de Déu i tot el coneixement, si tingués tanta fe que fos capaç de moure les muntanyes, però no estimés, no seria res. Si repartís tots els meus béns als pobres, fins i tot si em vengués a mi mateix per esclau i tingués així un motiu de glòria, però no estimés, de res no em serviria. El qui estima és pacient, és bondadós; el qui estima no té enveja, no és altiu ni orgullós, no és groller ni egoista, no s'irrita ni es venja; no s'alegra de la mentida, sinó que troba el goig en la veritat; tot ho excusa, tot ho creu, tot ho espera, tot ho suporta. L'amor no passarà mai.”
 
FB IMG 15555682594961