• img portadath1

EXCURSIÓ MASIA DEL COSSÍ

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

El cicle d'Infantil del col.legi Illes Columbretes ha eixit d'excursió. El dia 27 de maig hem anat a l'horta de Valencia, a la Masia del Cossí, i hem viatjat en un carro arrosegat per cavalls, hem vist una gran varietat d'animals de granja i , sobretot, hem estat en contacte en la natura d'una forma molt lúdica. Mireu que bé ho hem passat!

VORE FOTOS

VIDEO SORPRESA 3 ANYS

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Ahir per la vesprada, per a finalitzar la tutoria del primer curs d'Infantil 3 anys, la mestra havia preparat una sorpreseta per als papis . Mireu, mireuquin video més entranyable sobre el pas dels xiquets per aquesta classe.

VORE VIDEO

MONA DE PASQUA INFANTIL

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Un any més, els alumnes d'Educació Infantil es reuneixen al pati per a menjar-se la tradicional mona de pasqua. A continuació us mostrem unes fotos per a que pugau veure quin banquet més bo vam preparar... Amb motiu de l'arribada de les vacances de Pasqua , també hem preparat unes milotxes perquè els nostres xiquets puguen gaudir d'aquests dies a l'aire lliure. L'equip d'Educació Infantil us desitja unes bones vacances!!

VORE FOTOS

VISITA POLICIA LOCAL INFANTIL

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Els alumnes del segon cicle d'Educació Infantil van rebre ahir , dia 23 de març , la visita de la Policia Local de Borriana. Molt amablement i de forma lúdica, Toni i Óscar ens van mostrar els seus vehicles oficials i vam poder veure com funcionen. A més a més , ens van ensenyar certes normes bàsiques d'educació vial. Des d'ací volem agrair l'estona tan divertida que ens van fer passar. 

VORE FOTOS

OFRENA I VISITA FALLERA INFANTIL

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Celebrem les falles al col·legi Illes Columbretes i de quina millor forma que ficant-nos una bonica disfressa o ataviant-nos el trage regional. Què guapíssims i guapíssimes estàvem! Només entrar a classe la mestra ens va dir que anàvem a fer la nostra ja tradicional ofrena a Sant Josep i amb la floreta a la mà vam anar a donar-li-la al Sant que li dóna nom a l’església del nostre col·legi.

I després d’un merescut esmorzar vam rebre la visita de la Regina Major Infantil de Burriana.

Per últim per la vesprada vam donar per finalitzada la nostra festa quan vam cremar la nostra falleta. Tots els alumnes del cole amb els seus pares van gaudir d’una vesprada carregada d’alegria, festa, i sentiment faller.

VORE FOTOS

XOCOLATE , XURROS I GLOBOTÀ INFANTIL

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

El dia 14 de març i dins de la programació d’actes fallers, tingueren lloc per la vesprada al pati del nostre centre diferents activitats, en les quals la nostra comunitat educativa, tant alumnes, com pares, com mestres participaren i feren que els més menuts s’ho passaren d’allò més bé.

En primer lloc tingué lloc una sensacional “globotà”, en la qual alumnes del col·legi feren esclatar una fenomenal col·lecció de globus, i ens va semblar estar enmig d’una “mascletà” fallera.

Uns moments després, els pares van parar taula i van oferir a tots els alumnes del centre i als mestres, un berenar a base de xocolate, xurros i bunyols.

Els xiquets estigueren encantats i tingueren ocasió de jugar al voltant de la falla del “col.le” i  conviure envoltats d’un ambient festiu faller.

VORE FOTOS