• img portadath1

FESTA DE LA TARDOR

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

El passat divendres els alumnes d'infantil del nostre col.le van celebrar la festa de la tardor, s'ho van passar molt bé!. Quan van arribar van confeccionar un mural de la tardor amb l'ajuda de les seues profes i després  van rebre una visita molt especial. Sabeu qui va vindre a visitar-nos?La castanyera!. No podia pedre's la festa que teniem preparada, tots junts vam gaudir d'una vesprada de manualitats , contes i cançons de la tardor.

VORE FOTOS

 

EL NOSTRE PRIMER NOMBRE: L'1

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Estem treballant el nostre primer nombre: l'1. Per tal de conèixer-lo d'una manera molt creativa i original , l'hem plasmat amb sucre glas, i aquest és el resultat! Mireu quin u més dolç ens ha quedat!

Vore fotos

TARDOR, TARDOR, TOT HO CANVIES DE COLOR!

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Amb l'arribada de la tardor, els alumnes més menuts han confeccionat un mural al qual han enganxat fulletes que ells mateix han recollit i també hi han plasmat totes les seues manetes com si de fulles es tractara. Ho han passat genial. Gràcies als papis per col.laborar amb aquesta gran obra.

Vore fotos

 

PASSEM TOTS A PRIMÀRIA!

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Després de tant d'assajar i preparar la nostra Graduació, per fi va arribar. El divendres 5 de juny va ser un dia molt especial per a tots nosaltres , els alumnes de 5 anys del Col.legi Illes Columbretes de Borriana.

 

Va haver-hi un poc de tot: actuacions,balls i unes quantes llagrimetes. Els pares es van quedar bocabadats en veure com vam actuar de bé i amb el vídeo tan bonic que els havíem preparat. I és que, com ja vam avisar, el casting estava molt ben fet. Perquè nosaltres, els xiquets d'Infantil, son uns xicotets gran artistes.

Per a finalitzar l'acte, tots ben engalanats amb els nostres birrets, l'orla, el diploma i el DVD , ens vam fe una foto de grup i en un 3, 2 , 1 vam lançar els nostres barrets a l'aire.

I com no, vam jugar al castell inflable i vam sopar d'allò més bé al col.legi també. Mireu, mireu les nostres fotos de la Graduació.

 

Vore fotos

VISITA POLICIA LOCAL

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

El dia 15 de maig la Policia Local va vindre al Col.legi Illes Columbretes per tal de fer una visita als alumnes més menuts. Els xiquets van poder pujar als vehicles que portàven (cotxe i moto de policia), van parlar per l'emissora i fins i tot van tocar la sirena...

 

També van apendre a quin número de telèfon han de cridar en cas de perill i els van explicar coses com per exemple per què porten el color groc a l'uniforme. En definitiva, els alumnes d'Educació Infantil van disfrutar d'una visita molt instructiva , a banda de passar una estona d'allò més divertida.

Vos convidem a que torneu quan vullgueu...

Ací van unes quantes fotos per a mostar-vos totes les coses que vam apendre!

 

Vore fotos

GRANJA ESCOLA PLA D'ESTIVELLA

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

El passat divendres 8 de maig els alumnes d'Educació Infantil vam anar d'excursió. La granja escola del Pla d'Estivella ens estava esperant per a gaudir d'una sèrie d'activitats educatives i divertides.

 

I és que no n'hi ha res com experimentar en primera persona. Vam vore els animals de la granja , vam fe uns ambientadors amb timonet, vam viatjar en tren per un bosc on vam conéixer les plantes autòctones més impotants i vam buscar un donyet entremaliat que no volia aparéixer. Tot això amb la millor companyia: uns monitors genials que van convertir aquestes activitats en un món de fantasia.

Voleu vore unes fotos de com ho vam passar de bé? Ací en teniu unes quantes.

 

Vore fotos

A 5 ANYS INVESTIGUEM A L'ESTIL HOLMES!

Escrit per Infantil on . Posted in Activitats infantil

Amb motiu del dia de Sant Jordi, els alumnes de 4t d'ESO ens van preparar un joc de detectius d'allò més divertit. Amb les nostres lupes i seguint les piestes,vam aconseguir descobrir el misteri. Mireu què bé ho vam passa!!

Vore fotos