• img portadath1

Fallas 2014

Escrit per Super User on . Posted in Activitats infantil

Celebrem les falles al col·legi Illes Columbretes i de quina millor forma que ficant-nos una bonica disfressa o ataviant-nos el trage regional. Què guapíssims i guapíssimes estàvem! Només entrar a classe la mestra ens va dir que anàvem a fer la nostra ja tradicional ofrena a Sant Josep i amb la floreta a la mà vam anar a donar-li-la al Sant que li dóna nom a l’església del nostre col·legi.

Visita al parc de bombers

Escrit per Super User on . Posted in Activitats infantil

7 de Febrer,9. 30h. Ha arribat el dia, l’excursió al Parc de Bombers de Nules i Indiana Bill. Una barreja d’emocions-sensacions d’alguns xiquets i xiquetes que es fan majors i d’uns altres jaadults-es, que aprenen a vore'ls créixer.
Esmorzars, motxilles, jaquetes…les mestres: “T’has ficat el cinturó?” “Enviem un beset a la mama!”, “Alcem la mà, per favor, estem passant llista”...

Carnestoltes

Escrit per Super User on . Posted in Activitats infantil

UN DIA DE CARNESTOLTES MOLT ESPECIAL:

Com tots els anys, ha arribat carnestoltes i enguany ens toca disfressar-nos de corredors de San Fermíns. Amb molta il·lusió, les mestres ens ajuden a confeccionar les nostres disfresses per a la vesprada del 28 de Febrer, dia que ens anem a disfressar per tal de fer el nostre ja tradicional passacarrers.

Ja està, arriba el moment…

Arriba la primavera al nostre col.legi

Escrit per Super User on . Posted in Activitats infantil

Des que va començar la primavera les mestres decoren els passadís del col.legi. Les parets s’omplin de color, de llum i motius primaverencs. Ací teniu una xicoteta mostra de les activitats tan boniques que estem fent.

20140328 124649