• img portadath1

SUBVENCIÓ INSTAL·LACIÓ PANELLS SOLARS

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

postem per les energies renovables: El nostre centre, mitjançant una subvenció de l’IVACE  per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència europeu., ha instal.lat aquestos panells solars per a l’autoconsum d’energia elèctrica:

Núm. Expedient: IDAUT1/2021/125

PROGRAMA: AUTOCONSUM IDAE

ACTUACIÓ PROGRAMA 1 IDAE. AUTOCONSUM SECTOR SERVEIS

PROJECTE: Instal·lació solar fotovoltaica de producció d'energia elèctrica per a autoconsum en les instal·lacions del Col·legi Illes Columbretes

ENTIDAD BENEFICIARIA: CEBUR, S.L.

NIF: B12409496

SUBVENCIÓN CONCEDIDA: 4.013,10 Euros
CANTIDAD A JUSTIFICAR: 12.280,00 Euros

primer cartel fotos instalación cole

 

cartel con cambios.pdf

DIA EUROPEU DE L'ESPORT ESCOLAR

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

cartel deporte

S'apropa el 30 de setembre, Dia Europeu de l'Esport Escolar, i com tots els anys anem a celebrar-ho amb l'alumnat. Enguany el realitzarem amb 2 dies d'activitat.


📌El dijous 29 tindrem una sessió d'activitat física, que realitzarem al pati, dirigida i adaptada per al nostre alumnat per un monitor amb molta experiència.


👉🏻A les 12:30 h s’obriran les portes perquè, els pares i mares, puguen participar en l’activitat. Vingueu amb roba esportiva!!!!!


📌El divendres 30, prepararem uns circuits per a realitzar amb vehicles (bicicleta, patí, monopatí, patins en línia...), per la qual cosa, vos demanem que el xiquets i les xiquetes el porten al centre.


📌Aprofitem per informar-vos que, a partir del primer divendres d'octubre, el centre habilitarà una zona perquè els divendres, l’alumnat que ho desitge, puga deixar els vehicles al col.le i així facilitar a les famílies deixar els cotxes a casa i poder vindre de manera més sostenible.

HORARI UNIFORMITAT

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

L'horari d'atenció a les famílies durant el mes de setembre serà dimarts de 10:00 a 12:00 h. i dijous de 11:00 a 13:30 h.

l’horari d' uniformitat per al mesos d'octubre fins a maig serà 

➡️ Dilluns: 10 - 12:30 h i de 15:30 -17:00 h
➡️ Dimecres: 15:30 - 17:00 h

Tb podeu contactar amb nosaltres al correu uniforme@ccillescolumbretes.com

 
 

CARTELL ERASMUS

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

Vos recordem que encara està obert el plaç del concurs de cartelll organitza’t per donar imatge al nostre projecte Erasmu+ ‘Columbretes, Let’s stay fit, healthy and happy’

cartel concurso1

cartel concurso2

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

Escrit per Super User on . Posted in Notícies

El día 26 de setembre es celebra el Dia Europeu de les Llengües. Convençuts que la diversitat lingüística és una eina per a aconseguir una major comprensió intercultural i un element clau en la rica herència cultural del nostre continent, el Consell d’Europa promou el plurilingüisme a tot Europa.
Per aquest motiu, hem preparat amb el nostre alumnat, diverses activitats que fomenten les diferents llengúes, i aprofitant la nostra riquesa lingüística hem preparat aquest video