• img portadath1

ESTIU DIVERTIT AL COL·LEGI

Escrit per Primaria on . Posted in Escola d'estiu

Finalitzada la segona setmana d'aquesta gran aventura i amb més energia, si cal, que el primer dia! Continuem amb bon ritme la nostra escola d'estiu amb moltes activitats lúdiques que serveixen també per aprendre i fer passar un estiu diferent als nostres alumnes.

Escola de pasqua

Escrit per Super User on . Posted in Escola de Pasqua

Contens i entusiatmats amb la nostra primera escola de setmana santa.Els xiquets i xiquetes han pogut gaudir d'uns dies d'activitats variades, lúdiques i molt divertides fent allò que més els agrada, JUGAR.

Entre altres coses han practicat, karate, màgia, han menejat el cos amb el cubba, així com confeccionaren les seues pròpies disfresses i moltes altres activitats que han deleitat tant a grans com a menuts.

ESCOLA DE PASQUA 2015

Escrit per Super User on . Posted in Escola de Pasqua

 Al col·legi Illes Columbretes ensenyem i eduquem, però no podem oblidar-nos que també ens divertim. Al llarg de la setmana de Pasqua els xiquets d'infantil i primària van gaudir d'un munt d'activitats lúdiques i educatives. Així doncs, van poder practicar la cuina decorativa sense foc, van dependre sobre noves cultures a través de contes folklòrics, van fer manualitats artístiques, música, jocs en anglés, percussió amb materials reciclats i instruments reals i van familiaritzar-se amb tot tipus d'esports. Els xiquets no s'ho van poder passar millor i agraïm a tots ells la seua participació, ja que sense ells no hauríem pogut gaudir d'una setmana tan especial.Vore fotos