• img portadath1

ESCOLA D'ESTIU 2017

Escrit per Primaria on . Posted in Activitats primària

Ja tenim preparada l'Escola d'Estiu 2017!!!

            escola estiu31

                                       

Amb molta il·lusió hem preparat aquesta Escola d'Estiu que té com a finalitat conciliar la vida familiar, fer passar els vostres fills (de 2 fins els 12 anys) un estiu diferent ple d'activitats que fomenten la creativitat i basades en el treball cooperatiu per a l'aprenentatge d'altres cultures. Com tots els anys, comptem amb mestres i monitors que garanteixen la qualitat de les activitats que es duran a terme durant l'última setmana de juny fins el 31 de juliol.

Ja sabeu que teniu varies possibilitats d'incripció (setmanal, mensual o 5 setmanes) segons us convinga, a més de comptar amb servei d'escola matinera (8:00h) i menjador (13:00h-15:00h). A porteria us informaran sobre els preus.

A continuació podeu trobar més informació. 

EXPOSICIÓ D'INSTRUMENTS MUSICALS

Escrit per Primaria on . Posted in Activitats primària

Benvinguts a l'exposició d'instruments musicals!
Els alumnes de quart de primària tenen el plaer de presentar al hall del col·legi els instruments musicals que ells mateixos han creat.
Podem veure des de tabalets, maraques i un arpa, fins a guitarres, flauta de pa i un xilòfon.
A més de convidar-vos a visitar la zona d'exposicions, també agrairíem que veureu les fotos que hem fet dels instruments amb els seus i les seues creadores.

I jo, com la seua mestra de música, estic molt agraïda del suport dels pares en els treballs manuals i de l'esforç dels alumnes.

Gràcies

GALERIA FOTOS

VISITEM LA BIBLIOTECA

Escrit per Primaria on . Posted in Activitats primària

Ahir, els alumnes de Primer i Segon de primària del nostre col·legi es van desplaçar a la Biblioteca Municipal de Borriana.

L'objectiu principal d'aquesta eixida era que els alumnes es familiaritzaren amb l'espai per així crear en ells l'hàbit i la motivació cap a la lectura. De la mà dels animadors i de les bibliotecàries, els alumnes van aprendre les normes bàsiques de la biblioteca i van participar en diversos jocs. S'ho van passar d'allò més bé, mentre aprenien noves dades sobre aquesta instal·lació.

Per a veure les fotos feu click ací.

RITME AMB BOTELLES

Escrit per Primaria on . Posted in Activitats primària

En classe de música de quart hem estat practicant un ritme amb botelles en grups de quatre persones.
A més hem fet el vídeo amb el famós mannequin challenge.
Ens ha agradat tant el resultat que volem compartir-ho amb vosaltres.
Tota la classe de quart esperen que el gaudiu.

VÍDEO